Back to Top

DESPRE NOI

Societatea noastra este una dintre primele firme de profil din tara, principala noastra activitate fiind comercializarea, inchirierea, intretinerea si repararea aparaturii de calcul si a perifericelor acesteia – in special a utilajelor de printare si fotocopiere. Obiectivul nostru este castigarea increderii depline si atasamentul pe termen lung al clientilor nostrii, oferindu-le un pachet complet de servicii, aparatura, consumabile si piese de schimb de o inalta calitate si fara rival pe teritoriul Romaniei.


DE CE SA CUMPAR UN COPIATOAR SH

Majoritatea ne intrebam daca merita sa ne cumparam lucruri deja folosite; de obicei o facem datorita pretului scazut fata de cel al unui produs nou, dar odata cu pretul mic vine si un mare dezavantaj: lipsa garantiei functionarii ca in cazul produselor noi. Noi dorim sa schimbam aceasta regula, prin urmare ne-am hotarat sa oferim garantie second-hand pentru 6 luni pentru orice copiator second hand achizitionat de la noi.
Cum de e posibil?
Simplu! Toate copiatoarele pe care le comercializam sunt atent verificate, testate, curatate si reconditionate de catre tehnicienii nostrii, principalele componente uzate fiind inlocuite cu subansamble noi, care au la randul lor garantie de producator.
Procedand astfel avem certitudinea ca partenerii nostrii vor fi multumiti deplin de produsele noastre de calitate si ca vor avea satisfactia unei alegeri inspirate.


ASIGURAM INTRETINEREA COPIATOARELOR VANDUTE

Un copiator ingrijit este un copiator care va functiona foarte bine, foarte multa vreme. In materie de aparatura de printare, grija se traduce prin utilizare adecvata, verificari periodice si intretinere profesionala. Cu noi grija dumneavoastra dispare: odata cu achizitionarea unui echipament de la noi beneficiati de instruire in vederea utilizarii acestuia si 3 revizii gratuite. Acestea se efectueaza la interval de doua luni si presupun verificarea generala a aparatului, curatarea si ungerea principalelor subansamble pentru a garanta o functionare corecta.
Eventualele depanari post-garantie vor fi efectuate de tehnicienii nostrii care sunt specializati pe servisarea echipamentelor respective.


COPIATOARE

Copiatoarele pe care le folosim in ziua de azi functioneaza pe principiul xerografiei(scriere uscata) si au fost introduse pentru utilizare la scara larga in anul 1949 de XEROX. Fiind prima firma in acest domeniu si avand un succes imens, numele Xerox a devenit sinonim cu cel de copiator, asa cum Adidas este pentru incaltarile sport.
Aparatele de copiere au devenit treptat utilaje indispensabile la munca de birou, aparand astfel o multitudine de producatori de copiatoare. Printre cei mai importanti jucatori pe piata actuala a foto-copiatoarelor se numara: Konica-Minolta, Ricoh, Canon, Toshiba, HP, Lanier si Sharp. Xerox nu a fost doar pionierul fotocopierii din zilele noastre, dar a ramas si unul dintre cei mai buni producatori. Din nefericire, pozitia sa de lider il determina sa practice preturi relativ mari pentru tara noastra, atat pentru aparatele in sine cat si pentru consumabilele acestora.
In Romania se comercializeaza si se utilizeaza foarte bine copiatoarele Konica Minolta, Canon, Oce (sub licenta Canon), Toshiba si Ricoh. Acestea au un grad mare de fiabilitate la conditiile de utilizare si au un foarte bun raport calitate / functionalitate / pret.